Termékeink » ZoomText billentyűzet

ZoomText billentyűzet

 

 ZoomText billentyűzet

 

A ZoomText billentyűzet a ZoomText képernyőnagyító program kiegészítője, lényegesen megkönnyíti annak használatát. A billentyűzeten extra, a leggyakrabban használt ZoomText funkciókhoz hozzárendelt gombok találhatóak. Így például a ZoomText parancsgombokkal el tudja érni kedvenc internetes oldalait és el tud indítani különböző multimédiás programokat. Ki tud jelölni ZoomText parancsgombokat, illetve ezekkel képes megnyitni egy kiválasztott programot, weboldalt vagy dokumentumot.

A ZoomText billentyűzet beszerzésével kapcsolatban kérjük, keresse értékesítési munkatársunkat munkaidőben az (1) 273-3181-es telefonszámon vagy e-mailben az ertekesites@infoalap.hu címen.

A készülék jelenleg csak angol feliratozással kapható!

Amennyiben a program használatával kapcsolatban kérdése merülne fel, keresse fel az alapítvány ügyfélszolgálatát, ahol munkatársunk készséggel áll rendelkezésére telefonon a (70) 295-9288–as számon, e-mailen a helpdesk@infoalap.hu címen, illetve személyesen kedden és csütörtökön 9-17 óráig az alapítvány irodájában (cím: 1143 Budapest, Ida u.7.)

Letölthető dokumentumok:

Felhasználói kézikönyv (Microsoft Word dokumentum)

Felhasználói kézikönyv (PDF formátumban)

 

Nyomtatás gomb Nyomtat