Termékeink » Talks & Zooms

Nuance TALKS™ v5.50: Premium Edition

Manapság a mobiltelefonok sokkal többre használhatók, mint csupán beszélgetésre, lehetővé teszik weboldalak megtekintését, SMS-ek küldését és fogadását, valamint egyéb médiatartalmakhoz (zenék, képek és videók) való hozzáférést. Látássérültként ezek a telefonok azonban képernyőolvasó vagy képernyőnagyító program nélkül nem, vagy csak korlátozott mértékben használhatók.

Áttekintés

A Nuance TALKS, mint piacvezető képernyőolvasó program megoldást nyújt a fenti problémára azáltal, hogy a telefon kijelzőjén megjelenő információkat érthető emberi hangzású beszéddel közli a látássérült felhasználóval. Ez a megoldás a Symbian (S60, S80 és Belle) rendszerrel működő telefonokon lehetővé teszi a telefon funkcióinak használatát, mint például a névjegyzék elérését, SMS-ek kezelését, de akár a web-böngészést is.

Ráadásul a Prémium változat további plusz szolgáltatásokat nyújt, mint például a felhasználói szótár, az ikonok szöveges névvel való ellátásának lehetősége.

A TALKS program mindezeken túl látó felhasználók számára is hasznos lehet, például vezetés közben, hiszen a beérkező üzeneteket vagy a hívó nevét automatikusan felolvassa, így a sofőr figyelmét nem vonják el a telefonon megjelenő vizuális információk.

A Nuance TALKS Premium Edition előnyei:

  • A képernyőn megjelenő tartalom felolvasása által lehetővé teszi a telefon funkcióinak használatát látássérültek számára.
  • Könnyen érthető, emberi hangzású beszéd, melynek paraméterei (hangerő, beszédtempó) szabadon állíthatók a felhasználók igényei szerint.
  • Egy szótár segítségével bármely helytelenül kiejtett szóhoz megadható a helyes kiejtés.
  • Az ábramegnevező funkcióval szöveges feliratok rendelhetők az ikonokhoz, biztosítva az alkalmazások könnyebb használatát.
  • Az alkalmazások TALKS programmal való együttműködése testreszabható az Objektumok funkció segítségével.
  • Bekapcsolható a hívó nevének és a beérkező üzenetek automatikus felolvastatása.
  • A Nuance Zooms képernyőnagyító programmal való együttműködés lehetővé teszi, hogy a beszédes visszajelzés mellett a képernyőtartalom maximálisan 16-szoros nagyításban jelenjen meg az időskorú és gyengénlátó felhasználók számára. A szoftver lehetőséget nyújt a nagyított kép automatikus görgetésére, és színbeállítások testre szabására és invertálására.

A Nuance Communications-ről

Nuance a beszédtechnológiai és képfeldolgozási megoldások vezető szállítója üzleti és magánszemélyek számára egyaránt. A cég által fejlesztett technológiák, alkalmazások és szolgáltatások a lehető legteljesebb felhasználói élményt kínálják azáltal, hogy biztosítják az információk és dokumentumok kényelmes kezelését, készítését és megosztását. Naponta felhasználók milliói és cégek ezrei használják a Nuance minőségi alkalmazásait és szolgáltatásait.

Nuance TALKS™ v5.50: Premium Edition 10 perces demó

Ugrás a letöltések oldalra

A Talks and Zooms szoftver honlapunkról ingyenesen letölthető 10 perces demo verziója együttműködik a Nokia telefonok szoftvercsomagjának részét képező Nokia beszédszintetizátorral, mely a telefon használatához magyar nyelvű beszédszolgáltatást nyújt.

Amennyiben 30 napos, ingyenes demo licenc iránt érdeklődik, regisztráció ellenében, az IMEI szám megadásával, forduljon ügyfélszolgálati munkatársunkhoz a (06-1) 273-3188-as vezetékes számon illetve a helpdesk@infoalap.hu e-mail címen

Mobil-info levelezési lista

Link a feliratkozási oldalhoz

A termék megvásárolható:

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány
1145 Budapest, Bácskai utca 29/b.
Telefon: 06 (1) 273-3181
E-mail: ertekesites@infoalap.hu

Nyomtatás gomb Nyomtat