Termékeink » RUBY

RUBY™ digitális hordozható nagyítókészülék

Áttekintés:
- 10,2 cm átmérőjű LCD kijelző
- Kis súly (218 gramm)
- 3 nagyítási mód
- Képkimerevítés
- Kihajtható kar
- 2 óra folyamatos használhatóság
- Hálózati adapterrel, akkumulátorral vagy elemmel is használható

 

RUBY digitális kézinagyító

 

A Freedom Scientific legkisebb, hordozható kézi nagyítója. Azoknak az embereknek szól, akiknek segítségre van szükségük a szövegek és a képek felnagyításában, de a hagyományos nagyítók számukra nem nyújtanak megfelelő megoldást.

A RUBY 10,2 cm átmérőjű, szélesvásznú (16:9), színes, nagy fényerővel rendelkező képernyője lehetővé teszi számlák elolvasását és levelek, csekkek megírását. A készülék olyan kicsi és diszkrét, hogy könnyen belefér egy zsebbe, ezért tökéletes útitárs a hétköznapi tevékenységek színterén, mint az élelmiszerbolt, gyógyszertár, bank, könyvtár, könyvesbolt, étterem vagy bármilyen más hely ahol apró betűket, feliratokat kell elolvasni.

A RUBY könnyen használható azok számára is, akik nem járatosak a technika világában. Csak kapcsolja be egy gombbal, helyezze az olvasandó terület fölé és állítsa be az Önnek megfelelő nagyítást egyszerűen a Zoom gombbal. A távolság az asztaltól állandó marad, a felnagyított kép pedig megjelenik a kijelzőn. Egy gombnyomással válthat a képernyőn a 4 nagykontrasztú színes szöveges módok között.

Egy kar kinyitásával használhatja a RUBY-t hagyományos nagyító üvegként - de erősebb kontrasztokkal, torzításmentesen. Nyomja meg a képkimerevítés gombot és hozza közelebb a képet a kényelmes olvasás érdekében.

Részletes leírás:

2-14-szeres nagyítási tartomány nyitható karral, 5- 7,5 – 10 –szeres nagyítási tartomány sík papíron

Kamera: Teljesen színes mód és 4 hangsúlyozott kontraszt az olvasáshoz: fekete szöveg fehér háttérrel, fehér szöveg fekete háttérrel, sárga szöveg kék háttérrel vagy sárga szöveg fekete háttérrel.

Elem: 4 db újratölthető elemmel működik. 2 óra folyamatos használhatóság, 2 óra töltési idő. Eldobható/hagyományos elemmel is működik.

Kijelző: 10,2 cm átmérőjű LCD kijelző

Méretek: 125 mm x 75 mm x 34 mm (165 mm vastag kihajtható karral)

Súly: 218 gramm

Szállító táskával és univerzális adaptereket tartalmazó töltővel.

A Freedom Scientific a vakok, gyengénlátók, illetve a speciális képzést és oktatást igénylők számára készített termékek vezető gyártója. A Freedom Scientific jegyzi a TOPAZ, MAGic, ONYX, OPAL és a RUBY bejegyzett és védjeggyel ellátott termékeket az Egyesül Államokban és más országokban.

Angol nyelvű bemutató videó a RUBY készülékről

A termék megvásárolható:

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány
Iroda: 1145 Budapest, Bácskai utca 29/b.
Telefon: 06 (1) 273-3180, 06 (20) 425-5224
Fax: 06 (1) 273-3189
Informatikai ügyfélszolgálat: 06 (70) 295-9288
E-mail: ertekesites@infoalap.hu

Letölthető dokumentumok a RUBY digitális kézinagyító eszközhöz:

Adatlap (PDF formátum)

Felhasználói kézikönyv (PDF formátum)

Nyomtatás gomb Nyomtat