Termékeink » PACmate Braille-kijelző

PACmate hordozható Braille-kijelző

PACmate Braille-kijelzőA PACmate Braille-kijelző nem csak PACmate készülékkel, hanem asztali számítógéppel és laptoppal is használható. Ez a 20 vagy 40 cellás Braille-készülék könnyen hozzákapcsolható bármilyen számítógéphez egy USB porton keresztül. A két, gyors navigálást szolgáló, három-állású Whiz Wheels görgetővel és a kettős célú kurzorválasztó gombokkal a felhasználók gyorsan és pontosan elérhetik a szükséges információkat.

A beépített VariBraille és a programozható gyorsbillentyűk teszik a PACmate 20 és 40 hordozható braille kijelzőket a Windows vagy Windows Mobile operációs környezet kényelmes kiegészítésévé.

Kétféle méretben is

Attól függően, hogy mennyi információt akar olvasni egy időben, a PACmate hordozható Braille-kijelző 20 cellás vagy 40 cellás változatban is elérhető. Mindkettő adatelérést biztosít bármilyen Windows vagy Windows CE operációs környezetben.

Kényelmes és ismerős

Professzionális és tanuló felhasználók, akik már használtak más Freedom Scientific Braille-terméket, már járatosak a technológiában. A Whiz Wheels azonos a Focus Braille-kijelzőkön találhatókkal. A kialakítás olyan főbb végfelhasználói igényeket teljesít, mint a kényelem, egyszerűség és tartósság, akár PACmate, akár PC géppel használja.

Természetesen a kijelző kompatibilis a JAWS for Windows képernyőolvasó szoftverrel is.

Jellemzők és funkciók:

  • 20 vagy 40 cellás kijelző
  • USB csatlakozó
  • hordtáska

A PACmate kijelző beszerzésével kapcsolatban kérjük, keresse értékesítési munkatársunkat munkaidőben az (1) 273-3181-es telefonszámon vagy e-mailben az ertekesites@infoalap.hu címen

Amennyiben a program használatával kapcsolatban kérdése merülne fel, keresse fel az alapítvány ügyfélszolgálatát, ahol munkatársunk készséggel áll rendelkezésére telefonon a (70) 295-9288 – as számon, e-mailen a helpdesk@infoalap.hu címen, illetve személyesen kedden és csütörtökön 9-17 óráig az alapítvány irodájában (cím: 1143 Budapest, Ida u.7.)

Nyomtatás gomb Nyomtat