Termékeink » MAGic nagyfeliratos billentyűzet

MAGic nagyfeliratos billentyűzet

 MAGic nagyfeliratos billentyűzet
 

A MAGic nagyfeliratos billentyűzet önmagában is jól használható a gyengénlátó emberek számára, továbbá lényegesen megkönnyíti a MAGic képernyőnagyító program használatát. A billentyűzeten extra, a leggyakrabban használt MAGic funkciókhoz hozzárendelt gombok találhatóak. Egyetlen gombnyomással elindítható a MAGic program, majd ha elindult, kényelmesen beállítható a MAGic szinte összes vizuális kiemelési funkciója: az egér- és billentyűzetkurzor kiemelése, a színek kiemelése, a fókusz kiemelése, a nagyítás mértéke, megjeleníthető a weboldalakon a hivatkozások listája stb. Továbbá:

  • A billentyűzet feliratai vastag, erőteljes vonalakból állnak.
  • A készülék része egy görgő, amellyel a nagyítás mértéke szabályozható.
  • 22 dedikált gomb található rajta a fontosabb MAGic funkciók gyors eléréséhez
  • A készülék használata könnyen elsajátítható.
  • A készülék jelenleg csak angol feliratozással kapható!

A MAGic billentyűzet beszerzésével kapcsolatban kérjük, keresse értékesítési munkatársunkat munkaidőben az (1) 273-3181-es telefonszámon vagy e-mailben az ertekesites@infoalap.hu címen

Amennyiben a program használatával kapcsolatban kérdése merülne fel, keresse fel az alapítvány ügyfélszolgálatát, ahol munkatársunk készséggel áll rendelkezésére telefonon a (70) 295-9288 – as számon, e-mailen a helpdesk@infoalap.hu címen, illetve személyesen kedden és csütörtökön 9-17 óráig az alapítvány irodájában (cím: 1143 Budapest, Ida u.7.)

 

 

Nyomtatás gomb Nyomtat