Termékeink » JAWS for Windows » Licensz fajták

A JAWS for Windows esetében az alábbi licenszelési lehetőségek választhatók:


Egyéni licensz: egy számítógépre telepíthető, egyidejűleg egy személy részére teszi lehetővé a használatot. Ajánlott egyéni, otthoni felhasználók részére.

- Standard verzió: a szoftver a Windows 7 Home Premium, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Basic és a Windows XP Home operációs rendszereken futtatható.

- Professional verzió: a szoftver a Windows 7, Windows Vista, Windows XP Professional, Windows XP Home, Windows XP Media Center Edition, Windows 2008 Server és Windows 2003 Server operációs rendszereken futtatható.

Helyi licensz: a szoftver öt számítógépre telepíthető, öt személy részére teszi lehetővé az egyidejű használatot egy épületen belül. Ajánlott kisebb oktatótermek, munkacsoportok, központok részére.

Körzeti licensz: a szoftver öt számítógépre telepíthető, öt személy részére teszi lehetővé az egyidejű használatot egy cég vagy intézmény több épületén belül. Olyan vállalkozások vagy intézmények részére ajánlott, akik egy adott területen több épülettel rendelkeznek, és azok különböző pontjain szeretnék használni a szoftvert (pl. egyetemi épületek, ipari parkok).

Vállalati licensz:
a szoftver öt számítógépre telepíthető, öt személy részére teszi lehetővé az egyidejű használatot egy cég vagy intézmény több telephelyén és több épületén belül. Olyan vállalkozások vagy intézmények részére ajánlott, akik nemcsak egy város/település adott területén rendelkeznek több épülettel, hanem földrajzilag eltérő helyeken vannak leányvállalataik, kihelyezett irodáik (pl. munkaügyi központok kirendeltségei, vállalatok fióktelepei).

Demo verzió: a JAWS for Windows képernyőolvasó szoftver egyéni felhasználós demo verziója letölthető a Letöltés oldalunkról. A demo verzió elindítás után 40 percig működik, majd leáll. A számítógép újraindításával a program mindig újabb 40 percig használható.

Nyomtatás gomb Nyomtat