Termékeink » TOPAZ » Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: Fehér doboz villog az LCD képernyőn és nincs kép.

Válasz: A monitor valószínűleg digitális videó bemenet olvasására lett beállítva, analóg videó bemenet helyett. Távolítsa el a Freedom Scientific címkét a monitor kávájáról és nyomja meg az ENTER gombot. Az ENTER gomb a harmadik gomb a monitor jobb oldalán és egy kis, balra mutató nyilat tartalmaz.

Tartósabb megoldást jelent a monitor beállításainak megváltoztatása az LCD monitor menüjén keresztül. Lépjen be az LCD monitor menüjébe, menjen le a "Setup" opcióig és nyomjon egy ENTER-t. Az első választási lehetőség az "Auto Source" (automatikus forrásválasztás); nyomjon ismét ENTER-t. Az opciók: "Manual" (kézi) és "Auto" (automatikus). Nyomja lefelé a nyilat, amíg az "Auto" opció lesz kiválasztva. Nyomja meg a MENU gombot háromszor a kilépéshez. Tartsa lenyomva a MENU gombot ismét az OSD Menü zárolásához.

Kérdés: Létezik gyors megoldás az eredeti TOPAZ videó beállítások visszaállítására?

Válasz: Igen. Az eredeti gyári alapbeállítások visszaállításához egyszerre nyomja meg és tartsa lenyomva a Brightness (fényerő – sárga), Focus Lock (autofókusz – narancssárga), Position Locator (helyzetjelző – vörös) és Video Mode (videómód – kék) gombokat kb. 10 másodpercig. Ez visszavonja az összes módosítást, amit a beállításokon végrehajtott.

Nyomtatás gomb Nyomtat