Termékeink » Plustek OpticBook 3600 » Jellemzők

Az OpticBook 3600 könyvszkenner számos hasznos tulajdonsággal rendelkezik:

A könyv fél oldala teljesen felfekszik az üveglapra- Egyszerű kialakítás, hatékony könyvszkennelés: sajátos, innovatív technológiája egyszer s mindenkorra kiküszöböli a hagyományos könyvszkennerek esetében a könyvoldalak közepén tapasztalható beárnyékolódást és a sorok torzulását. Egyszerű kialakítása miatt nincs szükség nagy és költséges szkennerre vagy bonyolult képszerkesztő szoftverre.

- Mindenkinek: míg a professzionális szkennerek elsősorban a nagy könyvtárakat, múzeumokat és nagy költségvetésű vállalkozásokat célozzák meg, a mi szkennerünk elérhető magánszemélyek, tanulók, családok vagy kiscsoportos felhasználók számára is.

Egyszerű kezelőfelület 7 nagyméretű gombbal- Többfunkciós egyérintős gombok: 7 gomb teszi könnyűvé és hatékonnyá a használatot, akár eredeti kötésű dokumentumot (pl. könyv, magazin), akár normál papírt (pl. fotó, levél) szkennel. Egy gombnyomással elmentheti a beolvasott képeket vagy szövegfájlba konvertálhatja, ami később bármely szövegszerkesztőben szerkeszthető. Lehetőség van más alkalmazásba is továbbítani a dokumentumokat további szerkesztéshez, nyomtatáshoz vagy csatolt fájlként e-mail üzenethez.

- SEE Technológia: a Plustek szabadalmazás alatt álló SEE (Shadow Elimination Element – Árnyék Eltávolító Egység) Technológiája egy speciálisan tervezett peremet és lámpát tartalmaz. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a könyv fele a kötéssel teljesen simán feküdjön az üvegen. Bővebb információért kattintson ide.

- USB 2.0: nagyon gyors kapcsolat a számítógéppel.

- Nagy sebességű szkennelés: 7 másodperc egy A4-es lap színes, szürkeskálás v. fekete-fehér szkennelése 300 dpi felbontással

- Megfordítható háttérbevonat a szkenner fedelébe építve. Fehér háttér a szokványos szkenneléshez, fekete az automatikus körülvágáshoz, vagy a vékony lapok tisztább szkenneléséhez.

- Intellilock: záró/nyitó mechanizmus védi a szkenner optikai rendszerét.

- Ergonomikus kialakítás: megkönnyíti a sok munkát, kíméli a hátat.

- Osztályozás : megkönnyíti a szkennelt képek visszakeresését.

- Több kép egyesítése egyetlen állományba a felhasználó kívánsága szerint, pl. ha egy fejezet több lapból áll.

- Publikálás CD vagy VCD formában

- Felhasználóbarát Book Pilot szoftver forgatja és menti az oldalképeket a megfelelő sorrendben.

Nyomtatás gomb Nyomtat