Termékeink » MAGic » Licensz fajták

A MAGic képernyőnagyító program licenc fajtái

A program egyéni licencként és több felhasználós konstrukcióban is megvásárolható. Több felhasználós csomag esetében a licenceket csak 5 db-os csomagokban lehet megvásárolni. Bármelyik licenc fajta beszéd nélkül vagy beszédtámogatással is rendelhető.

Egyéni licenc: egy számítógépre telepíthető, egyidejűleg egy személy részére teszi lehetővé a használatot. Ajánlott egyéni, otthoni felhasználók részére.

Többfelhasználós szoftverek licenc fajtái:

  • Helyi licenc (site licenc) 5 felhasználós csomag: Speciálisan oktatási intézmények, nyilvános könyvtárak és látássérült szervezetek részére kialakított csomag. A site licenc csak egy kijelölt helyszínen használható, hálózatos, illetve nem hálózatos formája vásárolható meg.
  • Körzeti licenc (district licenc) 5 felhasználós csomag: Oktatási intézmények, nyilvános könyvtárak és látássérült szervezetek részére kialakított csomag, amely engedélyezi a szoftver több létesítményben történő telepítését.
  • Céges licenc (enterprise licenc) 5 felhasználós csomag: Üzleti tevékenységet folytató vállalatok és kormányszervek részére kialakított licenc csomag. A vállalat a licenceket több helyszínen, más-más létesítményben, de csak a saját tulajdonában lévő gépeken használhatja fel.

A MAGic képernyőnagyító program hitelesítési módjai

Internetes/ILM-es hitelesítés: ez a fajta eljárás interneten történik és három aktiválási lehetőséget tartalmaz. Az eljárás alapja az ún. aktiválási licenckód (activation license code), amely feljogosítja a felhasználót a telepített termék használatára. (20 karakterből álló szám-betű sor)

Hardverkulcsos hitelesítés: a hardverkulcs egy USB-re csatlakoztatható hardver eszköz, ami külsőleg egy pendrive-ra hasonlít, és azokat az információkat tárolja, amely a szoftverek hitelesítéséhez szükségesek. Így bármilyen olyan számítógépen használható, ahol a programok telepítve vannak.

Nyomtatás gomb Nyomtat