Termékeink » TOPAZ » TOPAZ csatlakozókészlettel

TOPAZ csatlakozókészlet

A számítógép képernyőjét megoszthatja dokmentumok és más alkalmazások közöttA csatlakozókészlet áttekintése:
- A TOPAZ készüléket a számítógéphez csatlakoztatja
- A számítógép képernyőjével és a dokumentumokkal vízszintes és függőleges osztott nézetben dolgozhat
- Segédvonalakat adhat hozzá, vagy kitakarhat részeket a képernyőből
- Könnyen csatlakoztatható!

A TOPAZ csatlakozó készlet kiterjeszti az asztali olvasótévé használatát a munkahelyi, iskolai és otthoni használatra. A TOPAZ készülékhez könnyen és gyorsan csatlakoztatható, így lehetőséget nyújt a nagyított dokumentum és a számítógép együttes használatára.

Ideális:
- Interneten történő kereséshez jegyzetelés közben
- Otthoni hobbikhoz: ossza meg a képernyőt a leírás és a munkaanyag között
- Adóbevallás készítéséhez: ossza meg a képernyőt a számlák, a kitöltendő dokumentumok és az on-line adóprogram között.

Osztott képernyő

A képernyő vízszintesen és függőlegesen is megosztható a nagyítandó dokumentum és a számítógép között. Külön-külön szabályozható az egyes képrészek nagysága. Az osztott nézetből egyszerűen vissza lehet kapcsolni a teljes képernyős számítógép vagy dokumentum nézetre. A dokumentum könnyen elmozdítható a képernyő egyik vagy másik széléről, hogy láthatóvá váljon az alatta lévő számítógépes képernyő. Ez a csatlakozó készlet egyedülálló tulajdonsága!

Kitakarás

Vízszintesen vagy függőlegesen kitakarható a dokumentum vagy a számítógép azon része, amit nem szükséges látni vagy zavaró. Így hatékonyabb lehet a táblázatokkal való munka!

Segédvonal

Állítson be vízszintes vagy függőleges segédvonalakat az oszlopok vagy sorok követéséhez. Használja a pozícionáló tárcsát, hogy a vonalak együtt mozogjanak a dokumentummal. A segédvonalak hasznosak hosszú dokumentumok, táblázatok és oszlopok esetében vagy csak hivatkozási helyként szolgálhatnak, amihez bármikor visszatérhet.

Egyszerű beüzemelés és könnyű használat

A TOPAZ csatlakozó készlet pár perc alatt összeszerelhető és kis helyet foglal. Az egyszerű nyomógombos működés könnyen megtanulható és megkönnyíti a használatot. Lábbal is irányítható, ha mindkét kezére szüksége van a munkához.

A termékről további információt talál a Terméktámogatás / TOPAZ menüpont alatt.

Nyomtatás gomb Nyomtat