Hírek

A NetAcademián járt az Infoalap

Mi a közös a NetAcademiában és az Infoalapban? Az, hogy mindkét szervezetnél az informatika iránt érdeklődő, újdonságokra nyitott szakemberek dolgoznak. Ez már önmagában is elég ok ahhoz, hogy két szervezet együttműködjön. A mi esetünkben viszont még sok más is van, ami összeköt minket, és megalapozta évek óta tartó együttműködésünket. Az egyik ilyen tényező, hogy informatikusaink rendszeresen részt vesznek a NetAcademia felajánlásából azokon a tanfolyamokon, amelyeken még naprakészebbé tehetik a tudásukat. A NetAcademiánál tanultakat rendszeresen kamatoztatjuk az ügyfeleinknek tartott képzéseinken, valamint beépítjük informatikai fejlesztéseinkbe is.

A tanfolyamok és a közös érdeklődés mellett összekapcsol minket a NetAcademia adománygyűjtése is, amelyhez egy hétköznapi esemény, a kávézás adta az ötletet.

Mi köze a kávézásnak az adománygyűjtéshez? Mitől is lehet az, hogy annyira természetes, magától értetődő a NetAcademia és az Infoalap együttműködése, hogy már szinte senki nem tudja, hol, mikor is kezdődött? Milyen varázsa, apró, vicces jelenetei lehetnek egy élő beszélgetésnek? Ha kíváncsiak rá, akkor nézzék meg az alábbi hivatkozáson elérhető beszélgetést a NetAcademia alapítója Fóti Marcell és az Infoalap munkatársa, Balázs Krisztina között.

2017-01-31,
Nyomtatás gomb Nyomtat