Hírek

Frissítés jelent meg a honosított MAGic 13.0 verzióhoz

Első alkalommal adunk közre a honosított MAGic 13.0 képernyőnagyító programhoz frissítést. A csomag több hasznos újdonságot és fontos javítást tartalmaz.

A frissítés által elérhetővé váló újdonságok:

-          Elérhetővé tesszük a MAGic képernyőnagyító programban is a közkedvelt TV-műsor kutatási modult.

-          További újdonság egy termék aktivációs információkat lekérdező kutatási modul és szkript, amellyel a telepített Freedom Scientific szoftverek sorozatszáma és még szabad aktivációs lehetőségeinek száma tudható meg. A szkript az INSERT+Shift+V billentyűparanccsal vagy a kutatási szolgáltatásban megtalálható FS termék kutatási modullal érhető el. A billentyűparanccsal előhívható szerkesztőmezőbe bármilyen ILM hitelesítéssel rendelkező JAWS és MAGic sorozatszám beírható.

-          Javításra került az Origo kutatási modul.

A kutatási szolgáltatások listája az INSERT+SZÓKÖZ, R billentyűparanccsal nyitható meg.

További javítások, fejlesztések:

-          A hangprofil-kezelés javításának köszönhetően a MAGic beszéd szolgáltatása felhasználóbarátabb lett. Alkalmazások váltásakor gördülékenyebb a beszéd, és a tájékoztató üzenetek minden helyzetben felolvasásra kerülnek.

-          Javult a Profivox hangkaraktereinek testreszabhatósága.

-          Kényelmesebbé vált a VLC Media Player program használata egy szkript révén.

-          Megjelenik a rendszer hangerő szabályozásának lehetősége a CTRL+Windows+Fel nyíl és a CTRL+Windows+Le nyíl billentyűparancsok segítségével.

 A frissítő csomag elérhető honlapunk letöltés oldaláról, vagy a beszédtámogatás szolgáltatásbekapcsolását követően a MAGic programból közvetlenül is. A frissítések kereséséhez csupán az INSERT+Szóköz+F billentyűparancs alkalmazása szükséges. Az elhangzó instrukciókat követve pár másodperc alatt letölthető és telepíthető a szervizcsomag.

A frissítések telepítését a MAGic 13.0 minden felhasználójának ajánljuk, hogy minél több információt érhessenek el a képernyőnagyító program segítségével. A telepítés után szükséges lehet a MAGic program újraindítása.

 Sikeres és örömteli MAGic használatot kívánunk minden felhasználónknak!

 Az "Informatika a látássérültekért" Alapítvány csapata

2016-12-21,
Nyomtatás gomb Nyomtat