Hírek

Közösségi szolgálat otthonról

Itt az új tanév, alig vártad, hogy elkezdődjön, és belevethesd magad a tanulásba, olvasásba? Vagy azok közé tartozol, akik kinőtték ezt az első, lelkes időszakukat, és különben is el tudnád viselni, ha karácsonyig tartana a nyári szünet?

Mindjárt itt az érettségi, rengeteget kell tanulni, és még nem tudod, hogyan és hol teljesíted az iskolai közösségi szolgálatot? Úgy érzed, idén is összecsapnak a fejed fölött a hullámok, és nem vársz semmi jót ettől a tanévtől?

Nos, akár a lelkes iskolakezdők, akár a következő nyári szünetet várók közé tartozol, van egy jó hírünk a számodra!

A Lapról hangra közösségi összefogáshoz csatlakozva akár otthonról, az ágyadban fekve is teljesítheted a közösségi szolgálatot úgy, hogy közben mégis hasznos és hiánypótló munkát végzel! Nem, ez nem valami buta vicc, hanem komoly…

A Lapról hangra felolvasói vak és gyengénlátó embereknek olvasnak fel kizárólag nyomtatásban megjelenő újságcikkeket, hogy elhozzák számukra az újságok, folyóiratok aktualitásait. A felolvasás mobiltelefonnal vagy számítógéppel könnyen rögzíthető. Utána pedig nincs is más dolgod, csak az, hogy feltöltsd felolvasásod a www.laprolhangra.hu oldalra, és ezzel örömöt szerezz sokszáz látássérültnek!

Ha többet szeretnél megtudni erről a közösségi szolgálatról, látogass el a www.laprolhangra.hu oldalra, vagy írj nekünk a laprolhangra@infoalap.hu címre!

Ha rendszeres felolvasóink közé tartozol, akkor kérjük, ajánld barátaidnak, osztálytársaidnak a Lapról hangra felolvasójaként végzett iskolai közösségi szolgálat lehetőségét! Köszönjük!

2015-09-03,
Nyomtatás gomb Nyomtat