Hírek

Meghívó a LESEK konferenciára

Szeretné kipróbálni az Infoalap honlapján látott segédeszközöket? Kíváncsi rá, hogy jelenlegi JAWS és MAGic programjához milyen frissítések érhetőek el, vagy csak azt szeretné megtudni, melyek az Ön által már ismert képernyőolvasó, - nagyító és mobiltelefonos szoftverek új lehetőségei?

Vagy csak kíváncsi azokra a fejlesztő kollégáinkra, akik évek óta azon dolgoznak, hogy Ön és a többi vak és gyengénlátó ember a leginkább naprakész programokat, tananyagokat és informatikai újdonságokat használhassa?

Ha ezekre a kérdésekre igen a válasza, akkor ne hagyja ki idén sem a LESEK konferenciát, ahol kipróbálhatja az Infoalap által forgalmazott segédeszközöket, felteheti kérdéseit, elmondhatja ötleteit, és meghallgathatja alapítványunk elnökének, Szuhaj Mihálynak az előadását azokról az új utakról, amelyeken haladva mindenki számára láthatóvá válik a világ.

A konferencia ideje:

2014. november 19. szerda, 10-18 óra között.

Helye:

Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége

1146 Budapest,

Hermina út 47.

Honlapja: www.lesek.hu

Találkozzunk idén is a konferencián, amelynek végén talán éppen Ön nyeri meg azt az ajándékcsomagot, amelyben ott lesz az alapítványunk által felajánlott értékes nyeremény is!

2014-11-10,
Nyomtatás gomb Nyomtat