Hírek

Megjelent az Accessible Memory, egy új, akadálymentes játék androidos telefonokra!

Sokszor eszébe jutott már, milyen jó lenne utazáskor vagy otthon, esetleg iskolai szünetekben egy, gondolkodásra ösztönző, szórakoztató – és nem utolsó sorban – akadálymentes játékot játszani androidos telefonján? Nehézséget jelentett, hogy a telefonon elérhető játékok nagy része nem akadálymentes?

Jó hírünk van! Nem kell tovább várnia arra, hogy akadálymentesen játszhasson memóriajátékot Android 4.1 vagy újabb rendszerű telefonján, táblagépén!

Németh Dávid, az Infoalap volt munkatársa, az NFC címkéző alkalmazás fejlesztője, megjelentette legújabb alkalmazását, az Accessible Memory nevű játékot.

Az Accessible Memory lényege, hogy meg kell találni a táblán megjelenő kártyák párját. A kártyapárosításhoz a következő típusok közül lehet választani: színek, számok, hangeffektek, képek. A Talkback közöl minden szükséges információt a kártyapárok megtalálásához. Bejelenti a kártya színét, ha képeket akarunk párosítani, közli, milyen kép szerepel a kártyán. A kártyák felfordításáról hangzó és vizuális visszajelzést is kap a játékos. Nemcsak a párosítandó kártyák típusát, hanem a játéktábla méretét is szabadon lehet változtatni.

Az Accessible Memory fejlesztésekor fontos hangsúlyt kapott az akadálymentesség. A Talkback által közölt információknak, a nagy kontrasztoknak és könnyen elkülöníthető gomboknak, valamint a vonzó design-nak köszönhetően, vak, gyengénlátó és látó felhasználók egyaránt örömüket lelhetik ebben a játékban.

 A játék részletes ismertetőjét, valamint az ingyenes próbaváltozatot és a fizetős verziót is elérhetik a Google Play Áruházban a következő hivatkozásokon:

ingyenes változat (Accessible Memory Trial):

Kizárólag egy 3x4 méretű táblát és színpárosítást tesz lehetővé.
Minden egyéb jellemzőjében megegyezik a teljes változattal.

A fizetős változat (Accessible Memory Pro):

(464 Ft)
Tartalmazza a nagyobb táblákat és az egyéb párosítási lehetőségeket.

A játékra vonatkozó kérdésekkel, észrevételekkel kapcsolatban, kérjük, keressék a fejlesztőt a következő e-mail címen: info@gersoft.hu

Gratulálunk Dávidnak az Accessible Memoryhoz, mindenkinek jó játékot kívánunk!

2014-10-14,
Nyomtatás gomb Nyomtat