Hírek

Minden civil szervezetnek szüksége van egy főállású angyalra!

Kinek ne jönne jól egy főállású angyal, aki segít a hétköznapokban, aki azon dolgozik, hogy még jobban végezhessük a munkánkat? Bizony, mint minden civil szervezetnél, az „Informatika a látássérültekért” Alapítványnál is kapóra jön egy lelkes segítő, ha úgy tetszik, egy angyal, aki megkönnyíti munkánkat, segít programjaink népszerűsítésében.

A Vodafone Magyarország Társadalmi Esélyegyenlőségért Alapítvány Főállású Angyal pályázatára minden évben olyan jelentkezőket várnak, akik egy éven át – a Vodafone Magyarország Alapítvány támogatását élvezve – elkötelezetten támogatnak egy civil szervezetet.

A 19 éves Agárdi Szilvi úgy döntött, az „Informatika a látássérültekért” Alapítványhoz csatlakozik főállású angyalként, és egy éven át népszerűsíti Lapról hangra projektünket az ország különböző oktatási intézményeiben. Szilvit az elmúlt egy évben az egész ország megismerte és megszerette a különböző tehetségkutató versenyeken történő fellépései során. Lehet-e nála jobb ajánlónk az általános iskolások, a középiskolások és az egyetemisták felé? Ő tapasztalatból tudja, mennyivel nagyobb örömet jelent az emberi hangon történő újsághallgatás a gépi hangúhoz képest és az informatika előnyeit is ügyesen használja a mindennapokban.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy Szilviben megvannak azok a képességek és az elkötelezettség, amely főállású angyallá teheti őt alapítványunknál, kérjük, támogassa jelöltségét a következő linken a lájkjával:

https://www.facebook.com/vodafonefelelossegvallalas/app_312905132209218

A szavazat leadásához először lájkolni kel a Vodafone Felelősségvállalás oldalát, majd a fenti link Projektek oldalán válassza ki Agárdi Szilvia oldalát. Az oldal alján lehet leadni a szavazatot illetve ugyanitt meg is lehet osztani Szilvi projektoldalát.

Előre is köszönjük, ha szavazatával támogatja Szilvit abban, hogy bennünket segíthessen!

az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány csapata

 

 

2014-05-26,
Nyomtatás gomb Nyomtat