Hírek

Interjú Fóti Marcellel, a Netacademia vezetőjével

Nincs egyszerű dolga annak, aki Fóti Marcellt szeretné bemutatni. Ki is ő, mit lehet kiemelni a sok, szerteágazó tevékenységből, mellyel foglalkozik?

Képzeljünk el egy etikus hekkert! Most biztosan mindenki egy informatikust lát maga előtt, aki trükkös módszerekkel felfedezi az egyes alkalmazások, céges rendszerek gyenge pontjait, és még figyelmezteti is erre az érintetteket.

Láthatjuk őt tanárként is, amint a számítógép-használat legkülönbözőbb szintjeire oktatja a felnőtt érdeklődőket. Vagy „egyszerűen csak” egy vezetőről van szó, aki a Netacademia élén számos nemzetközi oktatási módszert, tanfolyamtípust és vizsgát honosított meg Magyarországon?

Bemutathatnánk őt az Infoalap egyik fontos partnereként is, aki elkötelezetten támogatja az alapítványt, és nyitott a látássérült informatikusok továbbképzésére.

A felsorolásnak még nincs vége. Most képzeljük el, amint fest, fényképezik, borászként dolgozgat.

Mit kell még tudni Fóti Marcellről? Azt, hogy egy olyan ember, akinek öröm hallgatni az ötleteit és a történeteit. Úgy tud mesélni, hogy egy, az érdeklődésünktől távoli témára is kíváncsiak leszünk. Hogy meggyőződjenek róla, hallgassák meg őt az itt letölthető interjúban, melyet Varga Kata készített.

Az alapítvány ezúton is szeretné megköszönni a Netacademia egész éves támogatását.

2013-12-17,
Nyomtatás gomb Nyomtat