Hírek

Tisztelt pályázati nyerteseink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni két lezárult pályázatunk nyerteseit a nyeremények átvételének módjáról és időpontjairól.

Diktafon-pályázatunk nyertesei a napokban kapják meg postai úton értesítő levelüket, mely részletes tájékoztatást ad az átvétel lehetséges módjairól. A diktafonokat és a fejhallgatókat személyesen vagy postai úton vehetik át a nyertesek. A diktafonok személyes átvételére 2013. december 16.-án hétfőn, 17.-én kedden, valamint 19.-én csütörtökön lesz mód az alapítvány irodájában 9 és 16 óra között. Irodánk címe: 1143 Budapest, Ida u.7. A nyereményeket Szente Judittól vehetik át.

A postai kiküldés az átvételi elismervények egy aláírt példányának alapítványunkhoz való beérkezése után folyamatosan történik majd.

Szoftverpályázatunk nyerteseihez is megérkeznek karácsonyig az értesítő levelek.  A szoftverek és frissítések átvételére három  lehetőséget tudunk felkínálni a minél kényelmesebb átvétel érdekében, nyerteseink személyesen, postai úton vagy  e-mailben vehetik át a nyereményt. A személyes átvételre előzetes időpont-egyeztetést követően január 7.-én, 8.-án, 9.-én, 14.-én, 15.-én és 16.-án lesz lehetőség az alapítvány irodájában 9 és 16 óra között. (A személyes átvétel időpontjának egyeztetésére a palyazat@infoalap.hu email címen lesz lehetőség.)

A postai és az e-mailes átvételről értesítő levelünkben adunk részletes tájékoztatást.

Minden nyertesünknek ezúton is szeretettel gratulálunk nyereményéhez.

 

2013-12-12,
Nyomtatás gomb Nyomtat