Hírek

Frissítettük a JAWS for Windows képernyőolvasó program 11.0 verziójának kutatási moduljait!

Örömmel adunk hírt róla, hogy frissítettük a JAWS for Windows képernyőolvasó program 11.0 verziójának kutatási moduljait! Így még teljesebb felhasználói élményt jelent a programmal végzett munka.

A frissítésnek köszönhetően a Sztaki szótárak használata során két új nyelv, a francia és az olasz is választható. Így mostantól lehetőség van magyarról angolra, németre, franciára, olaszra és ezen nyelvekről magyarra is fordítani a szótár segítségével.

További hasznos újdonság a nyaralás előtt, hogy frissült a valutaváltó kutatási modul is, így hosszú fejtörés nélkül, pillanatok alatt átszámíthatjuk a különböző valutában megadott összegeket.

Aki a külföldi nyaralás helyett a nappaliban hűsölve televíziónézéssel tölti a nyári szabadságot, annak is tartogat újdonságot a frissítés. Bővítettük a TV műsor modul csatornalistáját. Mostantól felhasználóink a legújabb TV adók műsorai közül is válogathatnak a JAWS 11 programmal, akár csak a JAWS 14-gyel.

A frissítés a megszokott módon az ins+szóköz, F billentyűkombinációval
kerestethető, és a megjelenő utasítások követésével telepíthető. A frissítés
csak a honosított Jaws 11.0 második kiadásához tölthető le.

Reméljük, hogy ez a frissítés is hozzájárul a nyári élmények színesítéséhez, legyen szó nyelvtanulásról, pénzváltásról a nyaralás előtt vagy az esti televíziónézés megtervezéséről.

Az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány csapata
2013-07-16,
Nyomtatás gomb Nyomtat