Hírek

Kérjük, támogassa a Lapról hangra közösségi összefogás fejlesztését az Adhat Vonalon keresztül!

Sokan vannak, akik szívesen egy-egy jó ügy mellé állnának, de nem tudják, hogyan tehetik ezt meg egyszerűen, gyorsan és biztonságosan. Erre az egyik legalkalmasabb eszköz a tavaly ősszel indított telefonos adományvonal, az Adhat Vonal, amely a három legnagyobb mobilszolgáltató és a Telekom vezetékes hálózatából egyaránt elérhető.

Ha Ön felhívja az adományvonalat a 13600-as számon, és a 29-es kódot választja, az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány Lapról hangra projektjét támogatja.

A Lapról hangra közösségi kezdeményezés (www.laprolhangra.hu) látó önkéntesek segítségével, a modern technika és az emberi hang ötvözésével tesz vak és gyengénlátó emberek számára az interneten keresztül meghallgathatóvá és letölthetővé olyan újságcikkeket, amelyeket más módon nem tudnának elolvasni. A Lapról hangra nemcsak egy felolvasói és olvasói portál, hanem egy baráti közösség is, amelynek tagjait nem a látás vagy annak hiánya, hanem az olvasás szeretete köti össze.

Fontos számunkra, hogy állandóan fejleszteni tudjuk a Lapról hangra szolgáltatásait. Szeretnénk bővíteni a cikkfeltöltéshez rendelkezésre álló tárhelyet, valamint új szolgáltatásokkal (fórum, blog) kiegészíteni illetve országos szinten népszerűsíteni a Lapról hangra portál kínálatát. Ehhez járulhat hozzá az Adhat Vonalon keresztül érkező minden egyes hívás.

Köszönjük az eddigi támogatást, melynek révén elkészült a Lapról hangra kezdeményezést népszerűsítő reklámfilmünk. A filmet a TV2-nek köszönhetően már több mint 20 alkalommal láthatta a nagyközönség. Mindez jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a Lapról hangra portál felolvasóink száma hamarosan elérheti a 600-at.

Kérjük, amennyiben lehetősége van rá, támogassa a Lapról hangra közösségi összefogást a 13600-as telefonszám felhívásával és a 29-es kód választásával!

Köszönjük!

2013-06-13,
Nyomtatás gomb Nyomtat