Hírek

Ma Civilek Éjszakája az INFOALAP-nál

Nehéz újrakezdeni az iskolát és a munkát a nagy nyári pihenés után? Belegondolni is rossz, hogy mindjárt itt lesznek az őszi, esős, unalmas hétköznapok? A tanév és a dolgos hétköznapok kezdete azonban nem jelenti az izgalmas programok végét, sőt! A következő családi program a szeptember 15-én megrendezésre kerülő Civilek Éjszakája. Ezen az éjszakán országszerte talpon lesznek a civil szervezeteknél, és viccesen, játékosan – valamint természetesen ingyenesen - bemutatják az érdeklődőknek, mivel foglalkoznak.

Az „Informatika a látássérültekért” Alapítványnak a Civilek Éjszakáján tartandó programjára ellátogató felnőtt és gyerek egyaránt felszabadultan játszhat, nevethet, sőt még tanulhat is!

Mivel várjuk a hozzánk látogatókat?

Lesz nálunk többek között „láthatatlan informatikaóra”, ahol mindenki átélheti, milyen is az, ha elsötétül a monitor, és a gép beszél hozzá.

Jönnek még hozzánk a „sötétben száguldozó” autók, titokzatos, felismerésre váró zajok, rejtvények, és persze nem marad ki a vidám kavalkádból a Lapról hangra csapata sem, amelynek tagjai többféle olvasmányélménnyel és egy meglepetéssel várnak minden vendéget!

Figyelem! Ez csupán egy ízelítő, a teljes programot csak az ismerheti meg, élheti át, aki ellátogat az eseményre!

Hogy hova is?

Az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány irodájába, amelynek címe: 1143 Budapest, Ida utca 7.

Mikor?

2012. szeptember 15-én este nyolctól éjfélig bármikor!

Szeretettel várunk mindenkit ezen a szokatlan, vidám, meglepetésekkel teli éjszakán!

Aki többet szeretne tudni a rendezvényről, kérdésekkel, ötletekkel pedig keressék a Lapról hangra csapatát a laprolhangra@infoalap.hu e-mail címen!

 

 

2012-09-15, Infoalap
Nyomtatás gomb Nyomtat