Hírek

Köszönet önkénteseinknek

December 5-e az önkéntesek napja. Önök, a Lapról hangra olvasói és mi, az Infoalap munkatársai nagyon szerencsések vagyunk, amiért nálunk nemcsak egy nap szól az évben az önkéntesekről. Az önkéntesek az év minden napján ott vannak a nappalinkban, gondolatban mellettünk ülnek a reggeli kávé mellett, hogy együtt átlapozzuk az újságot. Utána a „Hozzászólok” rovatban vagy a fórumban pedig megbeszéljük, hogy mennyi érdekes hírről, tudományos újdonságról vagy a bulvár világnak melyik eseményéről is olvastunk együtt: Önök, önkéntesek, és mi, látássérült olvasók.

A Lapról hangja felolvasói és olvasói a legkülönbözőbb korosztályú, világnézetű, és más-más érdeklődésű emberek. Ami viszont évek óta összeköt minket, az az újságolvasás szeretete és a kíváncsiság.

Vannak az önkénteseink között olyanok, akik az iskolai közösségi szolgálat részeként kezdenek felolvasni, aztán mindnyájunk nagy örömére nálunk maradnak. Van, aki nyugdíjasként szeretné egy, másoknak is hasznos tevékenységgel eltölteni a szabadidejét. Nagyon sokan, este a munka és a háztartási teendők befejezése után ülnek le, és adnak a nagyon kevés idejükből nekünk annyit, amennyi alatt felolvasnak egy fontos, különös, vagy éppen megható újsághírt.

December 5-én, az önkéntesség napján minden látássérült olvasónk nevében szeretnénk köszönetet mondani önkénteseinknek, akik idejüket és hangjukat adják az újságokhoz, akik a mindennapjaink részévé váltak, akik nekünk, velünk és értünk olvasnak. Köszönjük!

 

2018-12-05,
Nyomtatás gomb Nyomtat