Hírek

Megjelent az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány pályázati felhívása látássérült magánszemélyek részére

Ezúton értesítjük ügyfeleinket, hogy alapítványunk szoftver-adományozási pályázatot hirdet vak és gyengénlátó magánszemélyek számára. A pályázat keretében elnyerhető JAWS programmal vagy frissítéssel már a 17.0-ás verzióig tudják majd hitelesíteni a képernyőolvasót. A pályázat keretében MAGic 13.0 programokra is lehet pályázni, valamint a régi MAGic- verziók frissítésére is lesz lehetőség.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. október 16. A pályázati adatlap online felületen kitöltve vagy postai úton is eljuttatható hozzánk. A két benyújtási mód közül a lehetőségeik, illetve tetszésük szerintit válasszák!

Azokat is pályázásra biztatjuk, akik jelenleg már rendelkeznek JAWS for Windows 15 képernyőolvasó programmal. A mostani pályázaton elnyerhető frissítéssel minden gond nélkül hozzáférhetnek majd a későbbiekben elérhetővé váló JAWS for Windows 17-es verzióhoz is!

Honlapunk aloldaláról letölthető a pályázati adatlap postai beküldéshez és a pályázati útmutató, valamint egy kisokos is, amely kérdés-felelet formában tartalmazza a pályázattal kapcsolatos legfontosabb információkat. Kérjük, alaposan olvassák el a honlapunkon megjelenő pályázati anyagokat! Érdemes a pályázati időszakban többször is ellátogatni honlapunkra, hogy a részleteket illetően is naprakészek lehessenek!

Mindenkinek sikeres részvételt kívánunk a pályázaton!

Budapest, 2015. szeptember 17.

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány

2015-09-29,
Nyomtatás gomb Nyomtat