Hírek

A Lapról hangra a Duna TV-n

A Lapról hangra közösségi összefogás célja, hogy önkéntes felolvasók munkájának segítségével meghallgathatóvá tegyen vak és gyengénlátó emberek számára nyomtatott formában megjelenő újságokat, folyóiratokat, amelyeket más módon egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen tudnának elolvasni. A www.laprolhangra.hu oldalra feltöltött cikkek olvasói és felolvasói között a „Hozzászólok” rovatban személyes beszélgetések, izgalmas viták, sőt barátságok alakulnak ki.

A Lapról hangra kezdeményezés iránt növekvő érdeklődés jele, hogy egyre többször keresnek meg bennünket újságok, rádió- és televízióműsorok szerkesztőségei azzal a kéréssel, hogy szeretnének hírt adni erről a hiánypótló és különleges kezdeményezésről. Mi pedig örömmel mondjuk el ország-világnak, hogy a közös olvasás nemcsak hírforrás, de közösségteremtő erő is!

Hogy mikor és hol beszélünk erről legközelebb?

2013. március 24.-én 11 órakor, a Duna TV Önkéntesek című műsorában! www.facebook.com/onkentesek

Miért nem szabad ezt a műsort kihagyni?

Azért, mert aki megnézi, három olyan embert ismerhet meg, akik más-más szemszögből, a személyes élmények hitelességével beszélnek a Lapról hangra közösségről és sok minden másról.

A TV műsorig minden érdeklődőnek azt ajánljuk, hogy látogasson el a honlapunkra, legyen a közösség aktív felolvasója vagy olvasója, és kérjük, ha lehetősége van rá, támogassa a Lapról hangra portál fejlesztését a 13600-as adományvonal felhívásával és a 29-es kód választásával!

Köszönjük a segítséget!

Vasárnap várunk mindenkit a képernyők elé!

2013-03-20,
Nyomtatás gomb Nyomtat