Termékeink » ABBYY Finereader

ABBYY Finereader optikai karakterfelismerő program

ABBYY Finereader 11 dobozAz OCR (optikai karakterfelismerés) a lapolvasóból (szkennerből) vagy digitális fényképezőgépből jövő képből szerkeszthető szöveget készít.

Az ABBYY FineReader 11 egy intelligens optikai karakterfelismerő szoftver. Képes papír alapú dokumentumokat, vagy azok digitális képét, valamint PDF fájlokat, szerkeszthető és szövegesen kereshető formába alakítani, megtartván azok formátumát. Csak szkennelni vagy fényképezni kell, a többit a FineReader megoldja.

Az ABBYY FineReader 11 pontosan felismeri a szöveget és hűen reprodukálja annak formátumát, még akkor is, ha olyan gyengébb minőségű kiindulási anyagokról van szó, mint pl. a fax, fénykép, vagy mobil telefon által készített kép. De az összetettebb dokumentum szerkezet sem gond, mint pl. a magazinoknál egymást átlapoló képek.

Beépített ellenőrző eszközök gondoskodnak az eredetivel való 100%-os megfelelőségről, ami különösen fontos lehet, ha jogi vagy pénzügyi dokumentumokról van szó. Az ABBYY FineReader megtalálja a szövegben a különféle linkeket, email címeket és képes azokat helyesen elhelyezni a szövegben. A több oldalon átívelő szöveg oszlopokat is jól helyezi el.

Bemenő kép formátumok: PDF, TIFF, JPG, PNG stb.
Mentési formátumok: DOC, DOCX, XLS, XLSX, PDF, TXT, RTF, HTML

Rendszerkövetelmények:

  • 1 GHz vagy erősebb processzor
  • Microsoft Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server
  • 512 MB RAM
  • 650 MB szabad hely a telepítéshez és 650 MB a futtatáshoz,
  • TWAIN- vagy WIA- kompatibilis szkenner (opcionális)
Az ABBYY Finereader program beszerzésével kapcsolatban kérjük, keresse értékesítési munkatársunkat munkaidőben az (1) 273-3181-es telefonszámon vagy e-mailben az ertekesites@infoalap.hu címen

Amennyiben a program használatával kapcsolatban kérdése merülne fel, keresse fel az alapítvány ügyfélszolgálatát, ahol munkatársunk készséggel áll rendelkezésére telefonon a (70) 295-9288 – as számon, e-mailen a helpdesk@infoalap.hu címen, illetve személyesen kedden és csütörtökön 9-17 óráig az alapítvány irodájában (cím: 1143 Budapest, Ida u.7.)
Nyomtatás gomb Nyomtat